A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Екскурсія до редакції газети "Вісник Хустщини"

Дата: 22.03.2024 09:24
Кількість переглядів: 15

Напередодні весняних канікул насиченим на позитивні емоції був сьогодні день для учнів 5-а класу. Вони мали змогу погортати сторінки минулого аж до сьогодення. Місточком для цього стала екскурсія до редакції газети "Вісник Хустщини".

П'ятикласників гостинного зустріли господарі Богдана Клекнер , Світлана Бундзяк-Рущак , Сніжана Долгіна та розповіли про "життєвий шлях" міськрайонної газети.

Свій початок вона бере з далекого 1945-го, тому цьогоріч 30 листопада їй виповниться 79 років.

Діти зіграли в цікаву вікторину, за що отримали солодкі подарунки та поласували смаколиками, які для них підготували журналісти. Також переглянули найстаріші газети, свіжі новинки, навіть у деяких дехто знайшов свої фото. На згадку вони отримали ці газети у подарунок. На власні очі побачили, як і де формується газета, чим вона наповнена і як потрапляє до читача. І хоч зараз світ заполонили Інтернет-видання, друковане слово залишається незмінним доказом нашої з вами історії та сьогодення.

Спасибі за чудову розповідь та незабутні враження, Вісник Хустщини . Радуйте своїх читачів і надалі цікавими та змістовними матеріалами! Успіхів вам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора