A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вічна пам'ять загиблим воїнам 128-ої бригади

4 листопада росія вдарила по українських військових, яких зібрали в одному з прифронтових сіл Запорізької області для нагородження з нагоди дня ракетних військ та артилерії. На місці загинуло одразу понад 20 наших героїв, більше пів сотні поранені.

12:00 06.11.2023

ЗВІТ директора школи за 2022-2023 навчальний рік

Сьогодні, 16 червня, в.о.директора Хустської СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина Степан Михайлович ПАПП прозвітував про виконану роботу за 2022-2023 навчальний рік. Відтак відбулося голосування за визнання його роботи задовільною чи ні. Після підрахунку голосів головою лічильної комісії Деяк Т.Ю. були оголошені результати, за підсумками яких всі працівники школи повністю задоволені роботою очільника нашого навчального закладу. 

11:41 16.06.2023

Допомога від ЮНІСЕФ

ЮНІСЕФ – це світовий лідер із захисту прав та інтересів дітей, який працює у понад 190 країнах і територіях світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їхнього народження і до початку дорослого життя. До вирішення дитячих проблем ЮНІСЕФ залучає найширше коло тих, хто може і повинен подбати про майбутнє нових поколінь, активно співпрацюючи з урядами і науковими установами, бізнесом і громадськими організаціями, лікарнями і навчальними закладами, інформуючи про проблеми дітей, пропонуючи перевірені й ефективні рішення, стимулюючи законодавчі зміни.

12:46 18.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора