A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

День Самоврядування

Дата: 07.12.2020 10:04
Кількість переглядів: 268

7 грудня - День самоврядування

На один день у школі відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме учні 8-10 класів нашої школи, які проводили уроки із різних предметів.

Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним. Для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка.

"Майбутні вчителі" заздалегідь ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий факти, виявивши неабияку наполегливість і старанність.

Звичайно, усі хвилювалися, але учні залишилися задоволеними роботою «молодих учителів» та високими балами, якими були оцінені їхні знання.

Дітям уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче, можна було трішки розслабитися, отримати нові враження, познайомитися з «молодими вчителями», які вклали у свої уроки не тільки набуті знання, але й частинку душі. А діти це, безперечно, відчувають!

Взагалом до проведення уроків долучилося 33 учнів, наймолодшою з них виявилася учениця 5-А класу Алексович Анастасія, яка провела урок французької мови.

Підсумки Дня самоврядування було підведено на спільному засіданні учнівського самоврядування, де всі могли поділитися враженнями від прожитого дня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора