A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

"Доброго вечора. Ми з України!"

Дата: 10.11.2022 11:32
Кількість переглядів: 28

Неабияким насиченим виявився мовознавчих тиждень для нашої школи. З нагоди Дня української писемності та мови протягом кількох днів пройшло дуже багато цікавих, емоційно насичених та надзвичайно запальних заходів. У різноманітті мовних подій сьогодні, 10 листопада, відбувся інтелектуальний батл між учнями шостих класів «Доброго вечора. Ми з України!». П’ять команд знавців та любителів рідної мови змагалися у чотирьох раундах, показавши свою ерудицію, вміння думати логічно та працювати у команді.

Так, після завзятого змагання та підрахунку балів місця розподілилися так: пальму першості виборола команда 6-А класу «Мовознавці» (капітан Володимир Симулик), другу сходинку зайняла команда 6-В класу «Мовознавці України» (капітан Мирослава Рубащенко) та третє місце посіла команда 6-Б класу «Словограй» (капітан Ілона Сідярто).

Почесне журі у складі заступників директора школи Власти Михайлівни Папп та Марії Августинівни Майор, а також досвідченого вчителя української мови і літератури Наталії Федорівни Галай нагородили переможців грамотами та побажали подальших успіхів у вивченні та пізнанні рідної мови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора