A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

"Зігрій Героя"

Дата: 08.02.2023 11:38
Кількість переглядів: 35

Минулої неділі, 5 лютого, у Хусті відбувся благодійний забіг «Зігрій Героя», під час якого кожен міг зробити свій фінансовий внесок на підтримку тих, завдяки кому у нас на Закарпатті небо завжди чисте, - бійців 128 Закарпатської гірсько-штурмової піхотної бригади. Марафон був зініційований громадською організацією «Ir-Run club».

За словами організаторів, участь у ньому взяло близько 350 бігунів (дітей та дорослих). Суму вдалося зібрати непогану – 80 тисяч гривень. Відрадно, що до цієї акції долучилися і учні Хустської СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина. Зокрема, діти бігли дистанцію в 400 метрів, а дорослі, серед яких і наші вчителі, - 1 кілометр. Тішить, що наші учні – свідомі українці та справжні небайдужі патріоти, які практично завжди долучаються до подібних івентів, особливо коли йдеться про підтримку наших захисників.

Навіть мороз не став на заваді охочим у такий спосіб підтримати наших воїнів. Тому атмосфера панувала неймовірна, і дистанція, за словами очевидців, далася дуже легко. І всі учасники по завершенню отримали дипломи та приємні подарунки.

За зібрані кошти, кажуть організатори, будуть закуплені теплі речі та все необхідне солдатам на фронті.

Дякуємо всім нашим вихованцям та вчителям, які стали частинкою великою допомоги нашим Героям. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора