A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Профорієнтаційна робота триває

Дата: 15.04.2022 11:47
Кількість переглядів: 106

Сьогодні, 15 квітня, для випускників та старшокласників шкіл Хустської ТГ пройшов корисний та цікавий захід. Вони мали можливість зустрітися з військовим - Андрієм Петровим. Він - старший офіцер відділення призову Хустського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Зустріч відбулася у актовій залі Хустського багатопрофільного ліцею N1 ім.Івана Магули. Пройшла вона конструктивно та плідно, адже її основний меседж - проведення бесіди та агітації випускників щодо їхнього подальшого вступу до вищих військових навчальних закладів.

Офіцер Петров наголосив, що сьогодні в умовах воєнного стану необхідно розуміти важливість несення військової служби і бажання будь-якої миті стати на захист своєї Батьківщини та українського народу. Тому девізом сьогоднішнього знайомства стали слова "Служити. Охороняти. Захищати". І цими словами неабияк перейнялися й учні Хустської СШ І-ІІІ ст. N1 ім.А.Волишина, уважно заслухавши виступ доповідача.

Кожен із присутніх мав змогу отримати вичерпні відповіді на свої запитання, і зробив висновки щодо важливості служби у Збройних силах України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора