A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

9-та річниця пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 12:16
Кількість переглядів: 31

20 лютого Україна вшановує пам'ять героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 9 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників. Цьогорічна кампанія вшанування, яка тривала з 15 по 20 лютого, пройшла під гаслом «Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни».

Заходи до 9-ї річниці Революції Гідності мали місце і у нашому начальному закладі. Так, у школі загальношкільною хвилиною мовчання «Герої не вмирають» пом’янули пам'ять усіх тих, хто ще у 2014 році віддав своє життя за волю, незалежність та справедливість.

Учні та вчителі мали можливість на головному екрані школи переглянути відеографіки «Нескорений лютий», які підготували члени учнівського самоврядування. Також з їхньою участю на шкільному радіо пройшов тематичний ефір «9 років незламності» .

У коридорі школи діяла арт-інсталяція  «По той бік барикад». А класні керівники провели зі своїми вихованцями виховні бесіди на тему «Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора