A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Волонтерська робота нашої школи

Дата: 18.04.2022 12:23
Кількість переглядів: 77

Війна – це та жорстока, холодна, кривава реальність, на яку ніхто з нас до кінця не сподівався. Всі ми щиро вірили у те, що це чергові залякування з боку російського диктатора. Проте одного ранку світанок був не сонячним, а з вибухами. І якщо у світі зараз 18 квітня, то у нас до нині 24 лютого. Але ми, українці, - нація нескорених. І ми не просто не втрачаємо віри, а й робимо все для того, щоб ця віра щодня міцнішала, щоб дата нашої перемоги щодня наближалася. І доказом цього є безкінечна підтримка наших воїнів ЗСУ.

Майже одразу після початку війни наша школа стала займатися волонтерськими справами: педагогічний та учнівський колективи плели маскувальні сітки, кікімори, збирали кошти на потреби солдатів і передавали волонтерам, а ті у свою чергу купували все необхідне на фронт.

«За зібрані кошти дирекції, педагогічного колективу Хустської СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина, учнів 7-А класу та їхніх батьків ми закупили ліки та сформували 17 крутезних аптечок для медиків, і вже за декілька годин вони поїдуть до 72-ї механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Велика вам подяка!!! І окреме спасибі волонтерці, медичній сестрі школи Анні Бордей за величезну допомогу, якою вона займається щодня у штабі гуманітарної допомоги міста»,-зазначив сьогодні на своїй ФБ-сторінці учасник ГО «Фойта» Ернест Драб.

Наша школа і надалі не стоятиме осторонь і всіляко допомагатиме нашим захисникам, адже у нас зараз на всіх одна мрія – якнайшвидша перемога та мир. І ми обов’язково переможемо, бо з нами Бог, бо за нас – найкращі, найвідважніші, найсміливіші.

Все буде Україна!

Фото: Е.Драба.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора