A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Харківський національний університет повітряних сил ім.Івана Кожедуба запрошує на навчання

Дата: 29.02.2024 12:54
Кількість переглядів: 29

Визначитися з професією майбутнього вже сьогодні - означає відповідально підійти до справи свого життя завтра. Тому дуже важливо зараз спрямувати свої бажання у правильне русло. Для цього і є певні напрямки профорієнтаційної роботи, щоб допомогти сьогоднішньому учневі вже незабаром стати фахівцем своєї справи.

З такою метою - ознайомити наших школярів із військовою справою - і завітали до нашого навчального закладу викладачі Харківського національного університету повітряних сил ім.Івана Кожедуба. Підполковники Вадим Борисов та Ігор Помагаєв зустрілися з учнями 10-го та 11-го класів і розповіли про роботу й напрямки навчання цього вищого навчального закладу.

У силу обставин, пов'язаних із повномасштабним вторгненням, безпосередньо у Харкові зараз очно навчання не проводиться. Як розповіли військові, тимчасово діють філії факультетів у Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях. Студенти цього університету навчаються безкоштовно і зебазпечуються повним соціальним пакетом: стипендія, додаткова премія, проживання, харчування, медичне забезпечення тощо. Навчання проводиться за вимогами часу - на сучасних системах та комплексах, зокрема, F-16. А згодом продовжити вчитися можна за кордоном (Польща, Німеччина, США, Нідерланди).

Представники університету разом із працівниками Хустського ТЦК та СП солдатом Наталією Мадригою та провідним спеціалістом відділу призову Ольгою Вучкан показали присутнім інформаційний ролик та запросили до навчання усіх бажаючих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора