A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Останній дзвоник

Дата: 01.06.2019 13:22
Кількість переглядів: 193

Останній дзвоник сповістив про завершення навчального року. Попереду яскраве літннє сонечко, веселі розваги та відпочинок. Для учнів 4-их класів, дзвоник особливо важливий, адже вони закінчили перший - початковий етап навчання, і після канікул будуть глибше пізнавати світ науки з іншими вчителями в середній школі. Хвилюючим дзвоник став і для учнів 9-их класів.

Зовсім скоро вони отримають свідоцтва про базову середню освіту і дехто назавжди покине стіни рідної школи, тому, що вирішив розпочати самостійне життя. А для учнів 11-го класу, дзвоник пролунав востаннє, адже покликав їх у доросле життя сповнене надій. Традиційно привітальне слово сказала директор спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Августина Волошина Бенца Марина Петрівна!

Неперевершеним танцем порадували всіх дівчата 8-го і 9-го класів! Слова вдячності промовили одинадцятокласники, це свято не лише випускників і вчителів, а й любих батьків, які терпляче долали всі труднощі разом зі своїми дітьми. Останній дзвінок дали учень 11- го класу Лях Андрій та учениця  1- А класу Хланта Анна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора