A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Переглянули фільм «Біологія внутрішньоутробного розвитку»

Дата: 23.05.2024 13:50
Кількість переглядів: 57

Днями учні 8-9 класів нашої школи мали можливість переглянути документальний фільм «Біологія внутрішньоутробного розвитку» , який показує нормальний розвиток людини від запліднення до народження. Текст до фільму перекладений 92 мовами, а сам фільм схвалений фахівцями освітньої та медичної галузей, лауреат 11 відео-нагород, містить рідкісні кадри живого людського ембріону та плоду, отримані в утробі на початковій стадії розвитку. Таку можливість, власне сам фільм, нашому закладу надав фонд Chalice of mercy (Чаша милосердя)

А також організації «Сім'я і життя Закарпаття» спільно з проєктом «I am human» ми вдячні за надання роздаткового матеріалу (моделі ембріонів людини, інформаційні листівки), який доречно та цікаво застосувала на своєму уроці вчителька біології Віра Василівна Браїла, професійно та доступно коментуючи все, що бачили учні на екрані.

Школярі з цікавістю спостерігали етапи ембріогенезу, поглибили свої знання з біології людини, зрозуміли важливість пренатальних досліджень, адже процеси під час пренатального періоду, а також пов'язані з вагітністю життєві рішення мають глибокий вплив на минуле, сьогодення та майбутнє кожної людини.

Дякуємо всім, хто сприяв і долучився до проведення такого пізнавального та корисного заходу.

https://chaliceofmercy.org/...

https://www.facebook.com/SimaIZittaZakarpatta

https://www.facebook.com/IAmHumanUkraine

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора