A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Протидія булінгу - пріоритетне завдання закладу

Дата: 12.10.2023 13:51
Кількість переглядів: 103

Булінг та кібербулінг – це серйозні проблеми сьогодення, які, на жаль, зустрічаються майже у всіх сферах життя та діяльності людини. Та найнебезпечнішими їхні прояви є серед дітей та підлітків, де наслідки булінгування можуть призвести і до летальних випадків. Тому попередити поширення булінгу та кібербулінгу – одне з основних завдань, зокрема, у роботі закладів освіти. Так, пріоритетним воно є і у нашій школі.

Постійно ведеться контроль за поведінкою дітей, проводяться бесіди та години спілкування на цю тему, до чого часто приєднуються і працівники Центру надання соціальних послуг Хустської міської ради.

Днями вони провели для учнів школи захід, на якому говорили про шкоду булінгу, його наслідки та про те, що потрібно робити у випадку його проявів.

Фахівці у цій сфері роботи Наталія Кошинська, Наталія Драгула та психолог Тетяна Палчей детально розповіли школярам про цю проблему сьогодення і як можна та потрібно її уникнути.  У свою чергу діти уважно слухали гостей, задавали безліч питань, на які отримали вичерпні професійні відповіді.  Відтак зустріч пройшла у конструктивному руслі, а дискусія вийшла жвава, цікава та корисна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора