A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень безпечного Інтернету

Дата: 13.02.2023 14:26
Кількість переглядів: 34

Днями у нашому навчальному закладі пройшли заходи та акції, приурочені Тижню безпечного Інтернету.

У рамках його проведення відбулася тематична виставка інформаційних матеріалів (Н.Антал), засідання учнівського самоврядування з елементами тренінгу "Незнайомець із соцмереж", агітбригада учнівського самоврядування «Інтернет: це безпечно чи ні?» (А.Брень). На головному екрані школи транслювався перегляд тематичних відеороликів (О.Мороз), а на шкільному радіо йшли передачі «Інформаційна безпека під час війни» (А.Муллакаєва).

Педагоги та класні керівники, практичний психолог школи Н.Калинич та соціальний педагог С.Фетько провели з учнями творчі уроки, виховні години та інформаційні бесіди, анкетування та опитування. 

Вчителі інформатики Н.Антал та О.Мороз підготували для учнів цікавий квест, а вчитель історії О.Алексик провела для колег тренінг із медіаграмотності «Якою буває інформація? Вивчай та розрізняй. Інформаційна грамотність від проєкту IREX».

Відрадно, що всі учні школи були залучені до проведення цих заходів і отримали багато цікавої, а головне – корисної інформації щодо безпечного користування Інтернетом.

Виховна година у 9-А класі (кл.кер.Н.В.Дан)

Виховна година у 3-А класі (кл.кер. О.Й.Ботар)

Квест на уроці інформатики у 8-В класі

Тренінг по медіаграмотності для вчителів (проводить вч.історії О.Алексик)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора