A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Наш музей - переможець обласного конкурсу музеїв

Дата: 16.02.2022 14:46
Кількість переглядів: 69

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації в період із 01 листопада 2021 року до 01 лютого 2022 року проведено І (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». У Конкурсі взяли участь юні екскурсоводи музеїв освітніх установ Берегівського, Тячівського, Ужгородського, Хустського районів і міст Ужгорода та Хуста. Загалом було представлено 12 презентаційних матеріалів за різними напрямами.

Цікавий «Музей історії школи» продемонстрували наші юні екскурсоводи Хустської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №1 імені А.Волошина Хустської міської ради. Вихованці школи досконало володіли матеріалами про історичні події, пов’язані з героїчним минулим нашого краю, чітко та лаконічно описали експозиції музею, дали змістовну характеристику експонатам, цікаво розповіли про відомих випускників школи, ознайомили з подіями проголошення незалежності Карпатської України, які відбувалися у приміщенні, де зараз знаходиться освітній заклад.

За результатами підбитих підсумків журі вирішило визнати серед переможців першого ступеня І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» у напрямку історії освіти або історії закладу екскурсійну групу Хустської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №1 імені А.Волошина Хустської міської ради у складі:

Алексик Олена Юріївна – керівник групи,

– екскурсовод музею.

Відтак екскурсовод «Музею історії школи» Хустської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів №1 імені А.Волошина Хустської міської ради Цупанич Дарина буде брати участь у ІІ (Всеукраїнському) турі конкурсу, який попередньо заплановано провести в режимі online 22-23 березня 2022 року в м.Полтаві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора