A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Козацькому роду нема переводу!

Дата: 07.03.2023 14:50
Кількість переглядів: 34

Національний дух, патріотизм, ідея, а головне – віра – це ті критерії, які сьогодні неабияк для нас актуальні. Саме у такому дусі – щиро, емоційно, відверто та впевнено – і пройшов виховний захід, який у 4-А класі провела класний керівник Оксана Бабич.

А ще він був не таким, як зазвичай. Це було цікаво, креативно, по-новому. Це була учнівська пресконференція на тему «Козацькому роду нема переводу». Маленькі козаки та козачки, горді за те, що вони українці, надзвичайно пізнавально та продуктивно донесли до присутніх інформацію про специфіку гри «Сокіл» («Джура»). Спільно виконавши ройову пісню «Ми – нащадки козаків», розпочалося цікаве інтерв’ю про козацтво, його життя та побут, а також про сучасних козаків, які сьогодні стоять на варті нашого спокою та життя.

Відтак для присутніх пройшли цікаві ігри та конкурси. Кожен мав своє завдання та почесне звання, що робило участь у ньому для четвертокласників ще більш відповідальним та зосередженим.

Емоційним та вразливим був кінець заходу. Разом із Оксаною Михайлівною діти запалили свічку як символ любові до рідного краю та спільно помолилися за Україну, рідну батьківщину, мир та спокій у нашій державі.  Бо інакше і не може бути. Адже вустами дитини, щирими словами, що линуть від дитячих серденьок, Господь зцілить зранену Вкраїну і подарує їй весняний подих щасливого майбуття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора