A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

На допомогу військовим

Дата: 19.10.2023 14:50
Кількість переглядів: 13

Допомогти військовим - це одне з найголовніших завдань сьогоднішніх реалій. І кожен свідомий українець - від малого до великого - намагається у свій спосіб стати частинкою цієї допомоги. Адже лише разом ми - сила, котра може здолати все, навіть найзапеклішого ворога. 

Так вважають і учні 10-А класу, які разом із в.о. директора школи Властою Папп сьогодні долучилися до надважливої справи - плетіння маскувальної сітки. Школярі прийшли на запрошення працівників КЗ "Хустський професійний ліцей сфери послуг" Закарпатської обласної ради, котрі з самого початку повномасштабного вторгнення виготовляють для наших героїв такі потрібні речі. 

 - На жаль, наші діти не зі слів знають, що таке війна, адже живуть у час, коли жорстокий ворог намагається знищити нашу націю. Багато українських батьків, синів, братів зараз тримають небо над Україною, щоб ми мали змогу продовжувати жити. Щодня - ціною власного життя. Тому ми просто зобов'язані докласти можливих і неможлиих зусиль, щоб допомогти нашим захисникам вистояти та перемогти. Адже перемога залежить від кожного з нас. Тому ми зараз тут, - зауважила Власта Михайлівна. 

Діти попрацювали на славу. Їм вдалося сплести великий шматок сітки, яка обов'язково врятує чиєсь життя на передовій і стане символом підтримки та віри у наших солдатів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора