A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Соціальна служба - на захисті прав дитини

Дата: 05.12.2022 14:55
Кількість переглядів: 32

Захистити дитину – чи не найважливіше завдання батьків. Проте не лише вдома ця тема актуальна та важлива. Про неї необхідно говорити і в школі, адже саме там дитина проводить більшість свого часу протягом тижня.

Відтак у рамках акції «16 днів проти насильства» сьогодні до нашого навчального закладу завітали гості – представник управління соціального захисту населення Хустської міської ради Мирослава Біляк, керівник мобільної бригади соціально-психологічної допомоги, фахівець соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Наталія Драгула, психолог мобільної бригади Тетяна Палчей та провідний фахівець Центру надання соціальних послуг Хустської міської ради Наталія Кошинська.

Зустріч відбулася з учнями 5-11 класів. Теми, які порушили доповідачі, сьогодні дуже важливі, адже говорили про наболіле: про булінг, насильство, їхні види та прояви. Відеолекторій та лекція були дуже цікавими та викликали неабиякий інтерес у дітей, адже вони дізналися, як протистояти цькуванню, які дії вчиняти по відношенню до тих, хто цькує та здійснює насилля, яка відповідальність за прояви булінгу, а також куди можна звернутися по допомогу у таких випадках.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора