A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Солов'їне шоу "Пишаюся тобою, моя солов'їна"

Дата: 11.11.2022 15:15
Кількість переглядів: 36

Пишаюся тобою, моя солов’їна !!!

Саме під такою назвою пройшло неординарне і запальне, цікаве і захоплююче, водночас пізнавальне та корисне «Солов’їне шоу», яке проводилося у рамках відзначення Дня української писемності та мови. Генераторкою ідей та власне організаторкою україномовної гри виступила вчителька української мови та літератури Наталія Мирославівна Гандера. Вона підготувала конкурси та змагання між командами, котрі стали учасниками шоу завдяки щасливому квитку. Ведучими заходу були учні-шестикласники Мирослава Рубащенко та Артем Рибак, а також учениця 10 класу Юлія Фінюк.

Справедливе та компетентне журі оцінило всі конкурси, знання та здібності дітей, які з неабияким азартом взяли участь у грі.

Насамкінець учні 5-Б класу підготували для присутніх справжній український патріотичний віршований флешмоб, приурочений рідній мові та ідейно тісно переплетений з історією сьогодення.

Фіналом «Солов’їного шоу» стало спільне виконання відомої сьогодні пісні «Гей, соколи» Mirami.

Тож цей захід вкотре підтвердив, що українська мова – це мова дітей та дорослих, це мова щирості та добра, це мова знання та любові. Це наша рідна мова, котра обов’язково переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора