A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Пройшов методичний тиждень

Дата: 20.10.2023 15:22
Кількість переглядів: 19

Обмін досвідом завжди вважався одним із найефективніших методів у роботі вчителя. Тому наші педагоги залюбки діляться своїми напрацюваннями з колегами.

Для цього у нашій школі проводиться методичний тиждень. Цьогоріч він пройшов під назвою «Використання засобів ІКТ для інтерактивної когнітивної візуалізації навчального матеріалу». У рамках його проведення пройшов ряд відкритих уроків. Зокрема, своє бачення викладу матеріалу та роботи з учнями показали вчителька початкових класів О.Й.Ботар (урок з української мови у 4-А класі), С.С.Росоха (урок із зарубіжної літератури у 6-Б класі), А.З.Фегер (урок із хореографії у 5-Б класі), Н.М.Гандера (урок із української мови у 6-Б класі), А.В.Кепич (урок із фізичної культури у 7-А класі), М.О.Квик (урок із хімії у 9-А класі), Т.В.Пекар (урок із англійської мови у 2-Б класі), О.М.Сірко (урок із української мови у 3-В класі) та М.В.Шеффер (урок із французької мови у 6-А класі).

Використовуючи сучасні методи, підходи, рекомендації та технології, кожне заняття педагоги провели на високому професійному рівні та показали свою копітку результативну роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора