A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Допомога від ЮНІСЕФ

Дата: 18.04.2022 12:46
Кількість переглядів: 58

ЮНІСЕФ – це світовий лідер із захисту прав та інтересів дітей, який працює у понад 190 країнах і територіях світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їхнього народження і до початку дорослого життя. До вирішення дитячих проблем ЮНІСЕФ залучає найширше коло тих, хто може і повинен подбати про майбутнє нових поколінь, активно співпрацюючи з урядами і науковими установами, бізнесом і громадськими організаціями, лікарнями і навчальними закладами, інформуючи про проблеми дітей, пропонуючи перевірені й ефективні рішення, стимулюючи законодавчі зміни.

Так, у рамках такої співпраці, зокрема і з Хустською СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації на підставі відповідного наказу передав нашому навчальному закладу матеріальні цінності, а саме – 2 набори спортивного інвентаря для дітей. Тут і футбольні м’ячі, і волейбольні сітки та м’ячі, і свистки, і маніжки (накидки), і гумові троси, і канцелярські речі, шашки, надувні м’ячі тощо.

Це дуже потрібна допомога, особливо цінна тим, що сприймається у цей важкий час як знак уваги до наших дітей та дітей, які приїхали до нас, втікаючи від війни.

Щиро віримо, що вже незабаром почуємо омріяні слова: «Ми перемогли!» і сповна зможемо всі ці речі задіяти у роботі з учнями нашої школи.

Спасибі всім причетним. Все буде з Богом. Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора