A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Курінь імені блаженного Теодора Ромжі

Дата: від до Скинути

Наші практичні заняття

Так проходять практичні заняття гуртка національного військово-патріотичного виховання «Сокіл «Джура» (кер.Т.В.Кучернюк). З нагоди Дня Збройних сил України сьогодні гуртківці тренувалися у вмінні вправно стріляти із пневматичної зброї. Адреналін та емоції переповнювали, адже не кожен день маєш нагоду потримати в руках пістолет.  

15:38 06.12.2022

Гуртківці "Джура" підтримують ЗСУ

Не тільки до прекрасної, але і до корисної справи долучилися сьогодні, 4 листопада, учасники гуртка «Джура» (керівник Т.В.Кучернюк), відвідавши благодійний концерт Заслуженої артистки України Руслани Лоцман «Переможемо з піснею». Він пройшов у Закарпатському обласному театрі драми та комедії на підтримку Збройних сил України.  Оригінальністю та креативністю відзначилася співачка при зборі коштів, адже благодійною скринькою стала солдатська каска, котра вкотре нагадала про важливість підтримки кожного, хто стоїть зараз на захисті нашої держави.  Відтак свій внесок зробили і наші гуртківці, у такий спосіб наближаючи довгоочікувану перемогу. А ще мали нагоду познайомитися з талановитою та неординарною артисткою і збагатити свій духовний світ справжньою українською піснею.

16:22 04.11.2022

Цікава екскурсія для юних патріотів

Воєнний час диктує власні правила, і про багато подій ми змушені говорити пізніше.  Так, 18 серпня Хустська СШ I-III ступенів №1 імені Августина Волошина у рамках заходів із нагоди відкриття ІІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») зустрічала гостей. До нашого навчального закладу завітали 180 учасників «Джури», 30 керівників роїв, 40 інструкторів-тренерів та організаторів із 15 регіонів України. Приймаючи відвідувачів, юні екскурсоводи нашої школи Михайло Ковач, Галинка Лукачко, Анастасія Пойда, Дарина Цупанич та Настя Рошинець провели чудову екскурсію і розповіли про історію нашої школи та події періоду Карпатської України. Гості залишилися приємно враженими від гостинності нашого краю та зробили багато фото на згадку про теплі відвідини.

13:19 22.08.2022

ДОПОМОГА НА ФРОНТ

Про патріотичну свідомість українців годі й говорити. Особливого патріотизму вона набула більше двох місяців тому, коли слово «українець» стало неабияким приводом для гордості. Всі без винятку українці – це волонтери, адже кожен із нас вніс і продовжує вносити свій вклад у здобуття перемоги, у допомогу нашим військовим. Зокрема, на фронт.

12:12 09.05.2022

"Гайдамаки-1" - учасники ІІ етапу Всеукраїнської онлайн гри-вікторини «Відун»

З 11 по 17 квітня Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді проводить другий етап Всеукраїнської онлайн гри-вікторини «Відун» у рамках заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Трохи незвичний формат для такої гри, проте ситуація в державі внесла суттєві корективи у всі сфери життя та діяльності людини. Це позначилося і на освітньому процесі. Тому цьогоріч змагання проводяться у онлайн-форматі. Їхня тема: «УПА – армія нескорених»

15:59 13.04.2022

Піклуємося про пернатих друзів

Взимку наші пернаті друзі потребують особливого піклування. Тому вихованці рою «Січовики-1», учні  3-А класу у супроводі класного керівника О.М.Бабич змайстрували для птахів затишну годівничку. А ще - почастували їх пташиними смаколиками, за що крилаті весело щебетали та кружляли над своїми новими друзями.

14:01 19.01.2022

Благодійна акція "Подаруй дитині диво"

Нам усім часом так бракує дива. І всі ми - і дорослі, і малі - з нетерпінням чекаємо, коли воно здійсниться. Але чому б нам самим не стати частинкою, маленькою краплинкою дитячого дива?! Адже кожному з нас це під силу.

13:03 24.12.2021

"Сокіл (Джура)"

У рамках Всеукраїнсько дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура) у нашій школі був проведений початковий (шкільний) етап. Рої 9-10 класів змагалися в різних конкурсах та естафетах, які не тільки зацікавили учнів а й дали можливість проявити себе, свої сили, командний дух, який згуртував всіх учасників змагань, У запеклій боротьбі перемогу здобув рій "Русичі ІІ". Вітаємо переможців і бажаємо успіхів та звершень.

08:58 25.06.2019

"Свято мами і весни"

В усі часи, в усіх країнах жінка стоїть вище чоловіка: в ній ніжність, краса, надзвичайна зворушливість і чутливість. В нашій школі був прведений виховний захід присвячений жіночності - найдорожчим людям на Землі - мамам. Рій Петлюрівці І,організував і провів вітальну програму "Свято мами і весни". Учні кожного класу вітали присутніх гостей теплими словами, піснями, хореграфічними номерами, гуморесками дарували весняний настрій і усмішки мамам, бабусям, вчителям, друзям. Глядачі мали змогу долучитись до конкурсної прграми, яку підготували креативні ведучі свята. 

08:58 24.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора