A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Радіодиктант національної єдності

Сьогодні, у День вшанування пам'яті Нестора Літописця, наші юні любителі солов'їної долучилися до когорти тих, хто перевірив свої знання, написавши Радіодиктант національної єдності "Дороги України".

20:11 27.10.2023

Мовний марафон

27 жовтня Україна вшанувовує пам'ять Преподобного Нестора Літописця. З цією датою та ім'ям пов'язане свято, що має на меті популяризувати та виокремити роль рідної мови у житті людини, - День української писемності та мови.

13:22 26.10.2023

На допомогу військовим

Допомогти військовим - це одне з найголовніших завдань сьогоднішніх реалій. І кожен свідомий українець - від малого до великого - намагається у свій спосіб стати частинкою цієї допомоги. Адже лише разом ми - сила, котра може здолати все, навіть найзапеклішого ворога. 

14:50 19.10.2023

Наші учні - на "Вулик Фесті"

Центр міста над Тисою цими днями став осередком чудового жовтневого заходу – цьогоріч благодійного – осіннього ярмарку «Фулик Фест», де мешканці міста та його гості можуть поєднати приємне з корисним – придбати потрібну річ, чим зробити посильний внесок у допомогу придбання адаптивного одягу для наших захисників.  

13:48 14.10.2023

Пленер у рідному місті

#пленерзакарпаття23 З нагоди Всеукраїнського дня художника протягом тижня була проведена обласна акція "Пленер у рідному місті". Участь у ній взяли і учні нашої школи. Зокрема, для них були проведені години спілкування про видатних митців нашого краю та ознайомлення з художниками Закарпаття. Так, один із них - Олександр Певсе - провів пленер для школярів 6-Б класу, де діти мали змогу долучитися до прекрасного та детальніше дізнатися про те, як потрібно творити мистецтво.

10:31 06.10.2023

Осінній благодійний ярмарок - 2023

Щорічний традиційний шкільний ярмарок цьогоріч був особливий, адже його мета - зібрати кошти для потреб Збройних Сил України. Він пройшов, як завжди, жваво, цікаво та кольорово. Адже наші школярі полюбляють такі заходи, зокрема, якщо їхній лейтмотив - це допомога нашим Героям. 

12:49 29.09.2023

Ми - за МИР!

Сьогодні, 21 вересня, у світі відзначають День Миру. З цієї нагоди в нашій школі пройшла виставка малюнків. А символ миру - голуб - зустрічав сьогодні зранку господарів кожного класу. Вчителі провели виховні години та бесіди на відповідну тему, адже всі ми - за МИР. Слава Україні!

19:30 21.09.2023

8 травня - День пам'яті та примирення

8 травня в Україні - День пам'яті та перемоги. З цієї нагоди у всіх класах нашого навчального закладу пройшли тематичні виховні заходи та бесіди. Один із таких уроків провела для своїх учнів класний керівник 1-В класу Ірина Олександрівна Бізіля. Діти виготовили листівки із символічним червоним маком, прослухали інформацію про важливість цієї дати і на згадку про цікаве заняття отримали багато яскравих фотографій. 

12:43 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора