A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

"Доброго вечора. Ми з України!"

Неабияким насиченим виявився мовознавчих тиждень для нашої школи. З нагоди Дня української писемності та мови протягом кількох днів пройшло дуже багато цікавих, емоційно насичених та надзвичайно запальних заходів. У різноманітті мовних подій сьогодні, 10 листопада, відбувся інтелектуальний батл між учнями шостих класів «Доброго вечора. Ми з України!». П’ять команд знавців та любителів рідної мови змагалися у чотирьох раундах, показавши свою ерудицію, вміння думати логічно та працювати у команді.

11:32 10.11.2022

Ми писали радіодиктант національної єдності

Сьогодні, 9 листопада, для України знаковий день, адже величезна когорта людей та, власне, всі українці відзначають День української писемності та мови. Святкували всі, хто вважає українську своєю рідною мовою.

13:47 09.11.2022

9 листопада - День української писемності та мови

Свято було встановлено указом Президента в 1997 році на 9 листопада. Дата ця обрана не випадково. Церковне свято 9 листопада присвячене українському літописцю Нестору. За деякими дослідженнями, саме з його праць починається українська писемність.

13:09 09.11.2022

Благодійна акція "Утеплимо ЗСУ разом"

Креативні діти креативні у всьому. Так, з ініціативи учнів 11-А класу Хустської СШ І-ІІІ ст.№ 1 ім.А.Волошина у нашій школі пройшла благодійна акція "Утеплимо ЗСУ разом". Мета доброчинності - передати невеличку, але таку значиму частинку домашнього тепла тим, хто на захисті нашого спокою та мирного неба.

12:07 31.10.2022

Український прапор - символ нашої єдності

Сьогодні, 23 серпня, вся Україна відзначає особливе свято – День Державного Прапора. З цієї нагоди у нашому місті пройшов ряд заходів. Зокрема, відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України на майданчику поблизу Хустського краєзнавчого музею за участі перших керівників Хустського краю, військових, громадськості, представників шкіл міста. Так, має чим пишатися і наша школа, адже її цьогорічний випускник, золотий медаліст, володар 200-ти балів за результатами НМТ Олег Деркач та випускниця Хустського багатопрофільного ліцею ім.І.Магули (колишньої вихованки Хустської СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина, яка набрала 600 балів із трьох предметів при складанні НМТ) Вероніка Рішко виконали почесну місію підняття жовто-блакитного стягу.

12:49 23.08.2022

Листи на фронт від учнів Хустської СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина

Учні Хустської СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина підготували для наших захисників патріотичні малюнки та листи з побажаннями якнайшвидше живими повернутися додому з перемогою. Вустами (побажання), а точніше руками школяриків були створені чудові роботи, які будуть передані безпосередньо солдатам на фронт, щоб підтримати, додати віри у завтрашній день і засвідчити свою таку ще маленьку, проте неабияку сильну українську позицію. 

13:09 12.05.2022

"Привіт, воїне"

В Україні з’явилася нова платформа «Привіт, воїне!», через яку можна надсилати листи і фотографії нашим захисникам, висловити їм слова вдячності та підтримки.

13:15 27.04.2022

Хресна Дорога за наших захисників та мир і перемогу

У час нелегких випробувань для України та українців так важливо, щоб всі ми відчували підтримку. Тому кожен із нас у свій спосіб сьогодні має стати на захист рідної батьківщини. Хтось волонтерством, хтось фінансовою підтримкою, а хтось - у молитовний спосіб. Так, до молитви за нашу перемогу, за якнайшвидший мир і, щонайголовніше, - за наших Героїв - долучилися і школярі Хустської СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина.

13:42 23.04.2022

"Воскресни, писанко"

Саме таку назву дали учні 5-А класу своєму творчому проєкту по виготовленню великодніх писанок. Здавна славиться ця чудова традиці розписуванням, розмальовування пасхольних яєць до свята. Цьогоріч п'ятикласники нашої школи під керівництвом своєї класної мами Наталії Петрівни Ковач виготовили свої атрибути Великодня. Погляньте, що  з цього вийшло.

13:21 21.04.2022

Волонтерська робота нашої школи

Війна – це та жорстока, холодна, кривава реальність, на яку ніхто з нас до кінця не сподівався. Всі ми щиро вірили у те, що це чергові залякування з боку російського диктатора. Проте одного ранку світанок був не сонячним, а з вибухами. І якщо у світі зараз 18 квітня, то у нас до нині 24 лютого. Але ми, українці, - нація нескорених. І ми не просто не втрачаємо віри, а й робимо все для того, щоб ця віра щодня міцнішала, щоб дата нашої перемоги щодня наближалася. І доказом цього є безкінечна підтримка наших воїнів ЗСУ.

12:23 18.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора