A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

Пізнаємо нове та корисне (презентація книги)

Сьогодні у Хустській публічній бібліотеці відбулася презентація книги українського правника, письменника та дослідника Віктора Моренця "Перше десятиліття: Закарпаття 1944-1954 років". Це збірка документів із архівів України про період "совєтизації" Закарпаття в різних сферах суспільно-політичного життя у період із 1944 по 1954 роки.

16:33 16.11.2023

Тиждень БЖД у нашій школі

Завершується тиждень знань основ із безпеки життєдіяльності людини. Його метою було допомогти сформувати у здобувачів освіти свідоме ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіти основами здорового способу життя, навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки у різних ситуаціях.

15:16 27.10.2023

Мовні лабіринти

Перейнявши естафету від однолітків, учні 7-А класу сьогодні продовжили пізнавати цікавий та безмежний світ рідної мови. Школярі разом зі своїм учителем української мови Наталією Дан провели цікавий квест під назвою "Мовні лабіринти", виконали безліч тематичних завдань та раді й задоволені отримали немало нових знань.

11:57 27.10.2023

Там, де сучасність переплітається з минулим

До Дня української писемності та мови у школі відбулося багато цікавих заходів. Зокрема, вчителі-філологи провели зі своїми учнями цікаві квести. Один із таких - «Там, де сучасність переплітається з минулим», - пройшов для учнів 6-Б класу, який для них підготувала вчитель української мови та літератури Наталія Гандера.

10:56 27.10.2023

Активні учасники учнівського самоврядування

Сьогодні у Центрі дитячої та юнацької творчості "Сузір'я" Хустської міської ради відбулася визначна подія. Лідери учнівського самоврядування обирали свого президента, який представлятиме інтереси учнівської громади на рівні Хустської міської ТГ.

13:17 23.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора