A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

Пророчий голос Кобзаря

Сьогодні в рамках святкування Дня народження Тараса Шевченка у нашій школі пройшло безліч різноманітних заходів. Вчителі-філологи всіляко зацікавлювали школярів та підготували для них незвичайні уроки.

20:21 08.03.2024

Тематичні уроки української літератури...

9 березня - особлива дата для всіх українців, адже в цей день народився відомий український пророк, Великий Кобзар та геній - Тарас Григорович Шевченко. Цього року ми святкуємо 210-ту річницю! Наталія Гандера, вчителька української мови та літератури, разом із учнями на уроках пригадали життєвий та творчий шлях Шевченка. Учні 5-Б класу потренувалися аналізувати його твори, підготувавши проєкти; учні 6-Б класу уклали своєрідний «журнал» під назвою «Маловідомі сторінки з життя Т.Г. Шевченка», а учні 7-В класу написали листи Кобзарю з 2024 року, провівши аналогію сучасних подій у нашій державі та тих, що були згадані у творах видатного митця.

15:17 08.03.2024

Челендж "Квантовий стрибок Шевченка"

Учителі української мови та літератури нашої школи оголошують фоточелендж, присвячений 210-й річниці з дня народження видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка (на дверях класів будуть розміщені сучасні зображення Кобзаря, які створив Олександр Грехов у своєму проєкті «Квантовий стрибок Шевченка». Учасники (учні та вчителі) мають змогу просканувати QR-код і ознайомитися з інтерпретацією). Просимо долучитися до челенджу і зробити селфі з тим портретом, який сподобався найбільше. А найкращі з них будуть опубліковані на сторінці фейсбуку школи під хештегом #квантовийстрибокшевченкау першійшколі.

15:16 08.03.2024

«Що я знаю про Тараса Шевченка?»

На таке питання сьогодні шукали відповідь учні 6-В класу, для яких їхні вчителі української мови Людмила Булак та Світлана Росоха підготували й провели цікавий та повчальний однойменний квест. Спраглі до перемоги та пошуку відповідей, школярі «мандрували» шляхами Кобзаря, змагалися у вправності знаходження станцій із завданнями та наввипередки їх виконували.

14:07 05.03.2024

Нам пишуть...

Приємною несподіванкою, котрою розпочався робочий тиждень у нашій школі, став лист від адміністрації Національного університету "Львівська політехніка" (кафедра економіки підприємства та інвестицій). Завідувач кафедри, доктор економічних наук, доцент Орест Колещук висловлює вдячність та повагу педагогічному колективу нашого навчального закладу за належне навчання та виховання випускниці Марії Шеффер. Надзвичайно гордо та втішно, що наші учні своїми стараннями та прагненнями досягають таких хороших результатів. 

09:24 04.03.2024

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Нещодавно у нашій школі пройшов перший тур Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який проводиться серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо». Подібні заходи відбуваються з метою популяризації здорового способу життя та різних видів спорту серед школярів.

15:04 01.03.2024

Співпраця з молодіжною організацією

Сьогодні до нас завітали незвичайні гості - представники молодіжної організації "ЙО". Це вільний простір для спілкування підлітків та молоді, де цілком безкоштовно можна отримати цікаву та корисну інформацію, зустріти однодумців, пограти ігри, переглянути фільм та знайти нових друзів.

13:12 23.02.2024

Вітаємо нашим переможців!

Завершився третій – обласний – етап олімпіад. Відрадно, що для нашої школи він особливий, адже учні нашого навчально закладу отримали неймовірні результати.

12:33 16.02.2024

14 лютого - День св.Валентина

14 лютого - День усіх закоханих. І доброю традицією у нашій школі є проведення найрізноманітніших заходів із цієї нагоди. Традиційною також стала і чарівна скринька, куди протягом тижня діти мали можливість кинути "валентинку" - таємну чи відкриту - і в такий спосіб привітати товариша чи вчителя зі святом. А наші "купідончики" доставили листи до адресатів.

16:02 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора