A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Нова Українська школа

Дата: від до Скинути

19 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ГЕРБА УКРАЇНИ💙💛

Уже багато століть наш герб єднає українців та надає нам сил. Це символ держави, що пройшов довгий і водночас трагічний шлях, із яким український народ утверджував віковічну мрію про державність, соборність і незалежність.

13:31 19.02.2024

100 днів у школі

Грудень - багатий на свята місяць. Окрім загальнонаціональних чи релігійних, креативні та ініціативні вчителі нашої школи створюють свої власні - творчі.

12:21 05.12.2023

Вітаємо маленьку переможницю!

Нещодавно у Києві проходив Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс "Зорянчики й Зорянички". Участь у ньому взяли і вихованці нашого навчального закладу. Зокрема, учениця 1-А класу Софія Порада. Талановита та обдарована дівчинка вкотре підтвердила свої вміння та стала лауреаткою І ступеня у 1 віковій категорії від 3 до 6 років за виконання художніх творів "Бузиновий цар" та "Війна" у номінації "Художнє читання. Соло". 

15:13 15.05.2023

Один день зі шкільних буднів вихованців НУШ

Сьогодні учні 1-3 класів мали змогу весело провести час, адже до нашої школи завітав ляльковий театр. Цікава вистава, щирі емоції та море оплесків - саме так завершився для учнів початкової ланки сьогоднішній шкільний четвер. 

13:56 04.05.2023

Великодня виставка

Учні 3-Б класу разом зі своїм власним керівником Людмилою Михайлівною Комаровою взяли участь у ярмарку, підготувавши яскраву та веселу Великодню виставку. Щирі дитячі оченята світилися радістю та щастям, захоплено готуючи свої вироби.

14:41 18.04.2023

"Великдень очима дітей"

Учні з особливими освітніми потребами і справді особливі. Але тим, що більш чуттєво сприймають світ і, напевно, насиченіше бачать його фарби.

13:08 24.03.2023

Наші гості - волонтери з Червоного Хреста

Відпочинок – це завжди корисно та потрібно, особливо для діток, які так у шкільній метушні часом потребують перевести подих і з новими силами приступити до навчання.

12:08 23.03.2023

"Ми - діти війни"

Війна вустами дітей… Це як мінімум не справедливо. Не кажучи вже про те, що це страшно, моторошно і боляче.  А ще – до сліз. Особливо коли жовто-блакитний стяг знедолено обіймає свіжі квіти на дитячих могилах. Сльози обпікають душу холодом жорстокої реальності: так не повинно бути!!! Саме про це сьогодні говорили на відкритому виховному заході «Ми – діти війни», який провела з учнями 3-А класу класний керівник Оксана Ботар. Підносячи маленькі ручки до Бога, у молитвах просили третьокласники, щоб чим скоріше закінчилася війна. Гине цвіт нації. Гинуть невинні. Гинуть діти. У віршах та піснях, інсценівках та танцях школярі передали весь біль та страх, все горе та муки, які сьогодні терпить кожен українець. Кожен по-своєму. Вчителька разом зі своїми вихованцями підготували неймовірно щемні та теплі слова для всіх, хто так чи інакше причетний до цієї війни: це лікарі, волонтери, священники та власне воїни-герої.  Батьки, які були присутні на заході, а також колеги Оксани Йосипівни не стримували сліз та слів подяки за неймовірно душевну атмосферу, що панувала в залі, та настрій віри і надії на якнайшвидшу перемогу.  Хвилиною мовчання згадали всіх, хто став жертвою братовбивчої війни. З любов’ю. З журбою. З невимовною тугою. З вдячністю.  Зі звуками метроному, який вже більше року відбиває це нескінченне 24 лютого. І відбиватиме вічно.  Слава тим, хто з честю поляг за рідну землю. Шана тим, хто сьогодні бореться ще і за цю честь.  Повертайтеся додому. Вас чекають діти. Діти війни. Хоча так і не повинно бути…

13:20 03.03.2023

Урок без стін

Незвично та цікаво проходять для діток уроки в нашій школі. Зокрема, вчителька історії Олена Алексик креативно і пізнавально вводить своїх учнів у світ подій минувшини рідного краю, гортає разом із ними сторінки нашої історії, цим самим закарбовуючи в пам’яті своїх вихованців важливі дати та події.

13:57 27.02.2023

З нагоди Дня Збройних сил України

Сьогодні святкуємо День сили й могутності української армії — День Збройних сил України. З цієї нагоди для учнів 1-Б класу класний керівник Вікторія Олександрівна Поп провела виховне заняття у національно-патріотичному дусі. Дітки хоч і маленькі, проте їхні серденька сповнені щирою вірою у перемогу України. Це вони сьогодні і довели під час виховної години.

14:36 06.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора