A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Великодні подарунки для воїнів

Напередодні великодніх свят так віриться у диво. Особливо у таке, що принесе мир, спокій та затишок. Всі ми цього прагнемо і чекаємо. Всі ми на своєму фронті. І кожен зі свого робимо усе можливе, щоб скоріше наблизити перемогу. А поки на фронт холодний і втомлений, небезпечний і підступний шлемо частинку свого тепла і любові нашим незламним. Тим, хто зараз нашу віру в диво втілює в життя!

14:31 07.04.2023

84-та річниця Карпатської України

15 березня 1939 року. Цей день знаковий для нашої школи і нашого міста. У той час, коли тривали бої на Красному полі, у приміщенні нашої школи тривав Сойм, на якому була проголошена незалежна держава Карпатська Україна. І саме цього дня, щоправда 84 роки потому, учні школи, яка була знаковою для проголошення цієї незалежності, поклали квіти на знак пам’яті про тих, хто вже тоді боровся за свободу і гідність, за право бути вільними на своїй землі. Сучасні молоді козаки та козачки, учасники гри «Сокіл» («Джура»), віддали належну шану та честь полеглим на Красному полі.

12:39 15.03.2023

9-та річниця пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановує пам'ять героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 9 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників. Цьогорічна кампанія вшанування, яка тривала з 15 по 20 лютого, пройшла під гаслом «Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни».

12:16 20.02.2023

16 лютого - День єднання!

16 лютого в Україні відзначають День єднання. Відповідний Указ “Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства” був підписаний Президентом України Володимиром Зеленським рівно рік назад напередодні повномасштабного вторгнення росії в Україну.

14:14 17.02.2023

"Зігрій Героя"

Минулої неділі, 5 лютого, у Хусті відбувся благодійний забіг «Зігрій Героя», під час якого кожен міг зробити свій фінансовий внесок на підтримку тих, завдяки кому у нас на Закарпатті небо завжди чисте, - бійців 128 Закарпатської гірсько-штурмової піхотної бригади. Марафон був зініційований громадською організацією «Ir-Run club».

11:38 08.02.2023

Кольори нашої Перемоги

Протягом першого після зимових канікул робочого тижня у Хустській СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина пройшов шкільний конкурс-виставка малюнків «Кольори нашої Перемоги». Участь у ньому взяли всі охочі учні школи.

15:29 03.02.2023

НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ!

З метою виявлення творчих здібностей талановитої учнівської молоді, формування в учнів дбайливого ставлення до природи як невичерпного джерела краси і творчого натхнення, пошуку, розвитку та підтримки обдарованої і талановитої учнівської молоді, заохочення її до творчої самореалізації у період із 1 по 9 грудня 2022 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості «Сузір’я»   було організовано і проведено І етап Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір».

15:29 13.12.2022

"Війна в металі"

Цікавим завершенням ще одного навчального тижня у Хустській СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина стала незвичайна виставка. П’ятниця додала до учнівської фотогалереї цікаві фото та щирі емоції. Справа в тому, що саме сьогодні до нашої школи завітав пересувний музей зі справжніми військовими експонатами «Війна в металі». Без фотошопу чи ретешу, без гриму та корекції – війна як вона є. Саме так описує свою виставку керівник – військовий волонтер Валерій Попович.

14:18 09.12.2022

Flowers4school

Flowers4school - це благодійний освітній проєкт від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України, спрямований на озеленення українських шкіл. У ньому взяла участь і наша школа, отримавши коробку з цибулинами квітів (до 500 шт.), яка містить велику колекцію тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів тощо.

15:49 08.12.2022

"Зродились ми великої години"

Сьогодні у нашому навчальному закладі завершилися дводенні спортивні змагання серед учнів 9-11 класів "Зродились ми великої години", приурочені Дню Збройних сил України.

13:57 07.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора