A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

"Воскресни, писанко"

Саме таку назву дали учні 5-А класу своєму творчому проєкту по виготовленню великодніх писанок. Здавна славиться ця чудова традиці розписуванням, розмальовування пасхольних яєць до свята. Цьогоріч п'ятикласники нашої школи під керівництвом своєї класної мами Наталії Петрівни Ковач виготовили свої атрибути Великодня. Погляньте, що  з цього вийшло.

13:21 21.04.2022

Волонтерська робота нашої школи

Війна – це та жорстока, холодна, кривава реальність, на яку ніхто з нас до кінця не сподівався. Всі ми щиро вірили у те, що це чергові залякування з боку російського диктатора. Проте одного ранку світанок був не сонячним, а з вибухами. І якщо у світі зараз 18 квітня, то у нас до нині 24 лютого. Але ми, українці, - нація нескорених. І ми не просто не втрачаємо віри, а й робимо все для того, щоб ця віра щодня міцнішала, щоб дата нашої перемоги щодня наближалася. І доказом цього є безкінечна підтримка наших воїнів ЗСУ.

12:23 18.04.2022

Листи на фронт дійшли до своїх адресатів

Страшно, гучно, гаряче, відважно, завзято… Все це про тих незламних духом воїнів, які зараз у гарячих точках відстоюють наше з вами бажання жити в мирі, жити вільно на своїй українській землі. Без «допомоги», без «освобождєнія», без підтримки колись братнього народу, який виявився не просто небратом, а ще й нелюдом. Тому-то у нас така відвага, тому-то таке нестримне бажання перемогти. І дуже важливо у ці важкі миті, щоб кожен захисник відчував, що в нього вірять, що йому довіряють, що сплять спокійно, бо знають, що він не зрадить, що він відіб’є, що він – на варті.

15:34 07.04.2022

Наша допомога на фронт

День 24 лютого став для нашої країни тим рубіконом, коли життя поділилося на «до» та «після». На задній план відійшли всі буденні турботи та проблеми. На жаль, головним словом зараз для нас, та і для всього світу, стало слово «війна». Страшна, жорстока, невиправдана… Кожного болить по-своєму. І кожен по-своєму намагається сьогодні бути корисним, чимось допомогти. Хтось – на передовій, хтось – на кухні, хтось – у храмі. А ми – в школі. Згуртувавшись, педагогічний та учнівський колективи Хустської СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина вже не перший тиждень займаються плетінням сіток та виготовленням «кікімор» для тих, хто на фронті, хто захищає наш спокій та життя.

13:38 18.03.2022

В Україні започатковано проведення щоденно загальнонаціональної хвилини мовчання

Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.

14:12 17.03.2022

16 лютого - День єднання

Щороку 16 лютого в Україні на державному рівні відзначатимуть нове державне свято — День єднання. Відповідний Указ № 53/2022 опублікований на сайті глави держави. Цього дня закликають підіймати національні прапори та прикріплювати до одягу синьо-жовті стрічки. Відповідно до Указу, в цей день будуть підняті Державні Прапори України на будинках і спорудах у всіх населених пунктах, буде виконано Державний Гімн України та проведено закордонними дипломатичними установами України в державах перебування відповідні іміджеві заходи, спрямовані на єднання та підтримку України. До відзначення першого Дня єднання сьогодні долучилася і Хустська СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина, піднявши синьо-жовтий стяг та виконавши Гімн України.

10:32 16.02.2022

22 січня - День Соборності України

Це свято символізує не тільки єдність українських земель, а й єднання сили та духу народу. Ми - різні, кожен зі своїм характером,  але ми - єдиний колектив.  Від наших спільних дій, від нашої єдності залежить, яким він буде у майбутньому.

12:35 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора