A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначення Дня Соборності України та 75-річниці утворення Закарпатської області у складі України

З нагоди відзначення Дня Соборності України та 75-річниці утворення Закарпатської області у складі України, були проведені наступні заходи з використанням технологій дистанційного навчання (Gsuit Google Education, Padlet):

13:13 22.01.2021

Візит у навчально-реабілітаційний центр

День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку у себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до зимових свят – Нового року та Різдва Христового. З нагоди свята Миколая учні 5-Б з класним керівником Гординська Т.В.  відвідали навчально-реабілітаційний центр і привітали дітей, вручивши їм смачні подарунки.

11:14 18.12.2020

16 днів проти насильства!

У рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"в нашій школі були проведені такі заходи: оформлення інформаційного стенду, відеолекторії які мали спільну назву "Дій проти насильства".Виховні години у класах 9-Б та 2-Б "Стоп насильству", "Мій улюблений світ без насильства". Виховні бесіди з учнями 4-11 класів "Насильство та його наслідки" та тематичні анкетування.

12:00 14.12.2020

День Збройних Сил України!

Традиційно, до Дня Збройних сил України, у нашій школі  відбувся спортивний вечір за участі старшокласників. Цього року  команди 10-А,Б та 11-А класів завзято виборювали перемогу.  Змагання проходили з наступних конкурсів: привітання та стройова підготовка, естафета з набивними м'ячами, підтягування на високій перекладині (хлопці), підтягування на низькій перекладині (дівчата), баскетбол, комплексна естафета, дартс, перетягування канату. У запеклій боротьбі перемогла команда 11-А класу, друге місце посіла команда 10-А,Б класів. Переможці як у командному заліку, так і в індивідуальних видах були нагороджені грамотами.

12:46 11.12.2020

Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

У рамках благодійної акціі, приуроченої Міжнародному дню людей з обмеженими фізичними можливостями, у школі був проведений збір коштів на лікування юного хустянина Лемко Йосипа. Спільними зусиллями батьків, учнів та педагогічних працівників школи були зібрані кошти в розмірі 10 562 грн. Щиро дякуємо всім, хто не залишився байдужим та долучився до акції.

10:58 03.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора