A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Про пункти збору гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб

У зв’язку з ситуацією, яка склалася на Україні, із введенням воєнного стану на всій її території, на Закарпатті, куди їдуть мільйони біженців, виникла необхідність зібрати гуманітарну допомогу для осіб, які вимушені були переселитися до нашого краю. Тому були визначені офіційні пункти збору та прийому такої допомоги. Нижче наведено перелік найнеобхіднішого та місця, куди можна це принести.

17:03 25.02.2022

Знайомство першокласників зі своїми класними керівниками та концепція НУШ

У Хустській спеціалізованій школі I-IIIст. №1 ім. А.Волошина співпраця між учителями та батьками є завжди в пріоритеті. Сьогодні, 5 червня, на чисельні прохання батьків, відбулося знайомство першокласників зі своїми класними керівниками: Яцканич Г.І., Гусак О.А., Сірко О.М. Педагоги для своїх учнів підготували психолого- педагогічну гру "Я школяр", під час якої діти познайомилися та поспілкувалися один з одним. Про концепцію НУШ та традиції навчального закладу батькам розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Папп В.М.

12:36 05.06.2021

Всесвітній день вишиванки!

Третій четвер травня - Всесвітній день вишиванки - свято, яке має на меті зберегти народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу. За останні роки це свято набуло масштабного рівня.

13:00 20.05.2021

Школа молодого вчителя

    З метою розвитку творчих здібностей молодих вчителів та підвищення їх професійної майстерності з 26 по 30 квітня було проведено Тиждень молодого вчителя. Програма Тижня була насиченою та різноманітною. Молоді вчителі проводили відкриті уроки та виховні заходи. Проведені заходи  дали можливість створити в колективі творчу атмосферу, сприяли дружній і згуртованій роботі адміністрації школи,наставників, керівників методичних об’єднань та молодих спеціалістів, пробудили інтерес до творчості, прагнення досягти кращих результатів.

12:00 30.04.2021

Візит у навчально-реабілітаційний центр. Акція "Великодні вчинки"

    Великдень – величне і світле свято для кожного з нас. Кожна родина веде ретельні приготування, прибирає та прикрашає оселю. Наша шкільна родина а саме учні 5-А з класним керівником Пекар Т.В. завітали до навчально-реабілітаційного центру де привітали діток зі святом Великодня і розповіли про традиції святкування Пасхи у різних країнах світу.

13:48 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора