A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

Петанк - новий вид спорту у нашій школі

Петанк є одним із різновидів боулзу, метою якого є стоячи всередині кола (обома ногами торкаючись землі) кинути порожнисті металеві кулі якомога ближче до маленької кулі. У петанк, як правило, грають на жорсткому ґрунті або гравії, але можна також на траві, піску тощо.

11:49 14.05.2024

Допомога на лікування

Так, як і було попередньо домовлено, частину вилучених із благодійного великоднього ярмарку коштів було передано батькам учениці нашої школи, котра зараз проходить лікування, Вікторії Козак. Нещодавно у Віки був день народження. Тому її однокласники вирішили теж зробити їй свій грошовий подарунок. Відтак мамі Віки ми передали разом майже 24 тисячі гривень. Дякувати Богу, дівчинка наразі має значні позитивні результати у лікуванні. Тому ми всі бажаємо Вікторії чим скорішого повного одужання і до зустрічі у шкільній родині.

16:09 09.05.2024

TESLA SHOW у нашій школі

Сьогодні у нашій школі для учнів початкової ланки та учнів 5-7 класів пройшло TESLA SHOW. Це нова науково-фантастична вистава, яка має повчально-розважальний характер. Водночас - видовищне та захоплююче дійство, від якого діти залишилися надзвичайно задоволені та з купою нових емоцій та вражень.

15:27 09.05.2024

"Зоологічна галерея": підсумки

Наші учні взяли участь у ще одному цікавому конкурсі "Зоологічна галерея". Це конкурс дитячих малюнків серед учнів 7-9 класів.

12:08 01.05.2024

Пробне НМТ стартувало...

Сьогодні наші випускники, учні 11-го класу, відчули себе у ролі абітурієнтів і спробували скласти ЗНО. Пробне тестування дало можливість ознайомитися з тим, як приблизно проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання і як до нього треба готуватися.

13:11 24.04.2024

Перша медична допомога. Як правильно її надавати

Сьогодні учні нашої школи збагатилися новими знаннями - навчилися надавати першу медичну допомогу. Це надзвичайно важливі вміння та навички, які у певних випадках можуть врятувати людині життя.

14:46 17.04.2024

"Мій друг - велосипед: безпечна їзда"

Розширити поняття про поведінку під час їзди на велосипеді, розвивати навички поведінки на дорозі,  виховувати увагу, вміння поводитися серед людей та, звичайно, любов до рідного міста – саме з такою метою у рамках проведення Тижня БЖД і пройшла година спілкування у 5-А класі на тему «Мій друг – велосипед: безпечна їзда».

14:21 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора