A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

7 грудня - День української хустки

7 грудня - День української хустки. Відзначати його запропонували активісти Вінничини у 2019 році. Ідею підтримали громадські активісти в Україні та в усьому світі. Нам теж сподобалася така ініціатива, тому вже кілька років поспіль - традиційне фото колективу школи в українцій хустці.

12:29 07.12.2023

Подарунки для особливих

Розпочинається один з найулюбленіших дитячих періодів - зимові свята. І хоча зима сніжно-холодна, вона залишає по собі теплі приємні спогади у малят і дорослих.

12:08 06.12.2023

Святий Миколай завітав у гості

Підбиваючи підсумки за рік, святий Миколай передивляється поведінку усіх без винятку діток, щоб знати, хто отримає від нього гостинець, а хто - різочку. Але, як виявилося, нечемних дітей у нашій школі немає. Тому щедрий дідусь завітав сьогодні до нашого навчального закладу, щоб потішити старанних учнів своїми подарунками.

11:45 06.12.2023

Тиждень правових знань

У рамках проведення Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" та Тижня правових знань у школі заплановані різні тематичні заходи. Зокрема, сьогодні відбулася зустріч учнів 10-А класу із представниками служби безоплатної правової допомоги. Начальниця Хустського відділу надання безоплатної правової допомоги Діана Келемен та помічниця юриста цього відділу Наталія Охмат розповіли дітям про їхні права та обов'язки, про види насильства та його прояви, а також як можна отримати допомогу та захист у тих чи інших ситуаціях.  Школярі отримали вичерпні відповіді на всі запитання та збагатилися новими корисними знаннями. Родзинкою заходу стало проведення вікторини "Чорний ящик". Учні повинні були дати відповіді на певні запитання по темі, за що команда-переможниця та найактивніші учасники отримали цікаві призи.

12:45 04.12.2023

Вітаємо переможців!

В Україні вже багато років поспіль є добра традиція - до Дня української писемності та мови проводити Міжнародний конкурс із української мови ім.П.Яцика. Так, за результатами проведення І та ІІ етапів цьогоріч наша школа може по праву пишатися своїми вихованцями. Учениця 11-А класу Юлія Фінюк (вчитель Н.Ф.Галай) стала дипломанткою ІІ ступеня, диплом ІІ ступеня виборола і учениця 9-б класу Людмила Цупанич (вчитель Н.Ф.Галай), а учениця 4-А класу Олександра Попович (вчитель О.Й.Ботар) посіла ІІІ місце.

12:26 23.11.2023

Челендж-руханка у нашій школі

Із 13 по 17 листопада з метою пропаганди здорового способу життя та організації цікавого дозвілля учнів школи у закладі був організований челендж руханок.  До випробування танцювальними рухами долучилися майже всі класні колективи, знявши цікаві відеоролики та оприлюднивши їх у соціальних мережах. Особливо активними були спільнота вчителів іноземних мов, класних керівників початкових класів, вчителів-філологів  та вчителі хореографії.  Відеоматеріали руханок можна переглянути на офіційному сайті школи та фейсбук-сторінці школи, перейшовши за посиланнями:

13:58 17.11.2023

Пізнаємо нове та корисне (презентація книги)

Сьогодні у Хустській публічній бібліотеці відбулася презентація книги українського правника, письменника та дослідника Віктора Моренця "Перше десятиліття: Закарпаття 1944-1954 років". Це збірка документів із архівів України про період "совєтизації" Закарпаття в різних сферах суспільно-політичного життя у період із 1944 по 1954 роки.

16:33 16.11.2023

Тиждень БЖД у нашій школі

Завершується тиждень знань основ із безпеки життєдіяльності людини. Його метою було допомогти сформувати у здобувачів освіти свідоме ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіти основами здорового способу життя, навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки у різних ситуаціях.

15:16 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора