A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

"Зоологічна галерея"

Ще один цікавий конкурс - це конкурс дитячих малюнків «Зоологічна галерея» серед учнів 7-9 класів.

15:36 15.03.2024

Відбулася територіальна учнівська конференція

Сьогодні у нашій школі - історично важливому місці у процесі творення історії - відбулася територіальна учнівська конференція з нагоди 85-ї річниці Карпатської України та 150-річчя з дня народження президента цієї новоствореної держави Августина Волошина.

15:29 14.03.2024

"Великодні писанки" від наших учнів

Учні нашої школи - постійні учасники найрізноманітніших конкурсів та змагань. Зокрема, вони взяли участь і у конкурсі з писанкарства «Великодні писанки». Школярі підготували неймовірно гарні роботи на відповідну тематику. Очікуємо хороших відгуків...

12:15 14.03.2024

Що ти знаєш про Шевченка?

Саме під такою назвою пройшов цікавий та корисний квест для учнів 6-А класу, який провела для них класний керівник Мар'яна Василівна Шеффер. Школярі були поділені на команди і завзято виконували найрізноманітніші завдання, збагачуючи свої знання про Кобзаря новими фактами. 

13:16 09.03.2024

Пророчий голос Кобзаря

Сьогодні в рамках святкування Дня народження Тараса Шевченка у нашій школі пройшло безліч різноманітних заходів. Вчителі-філологи всіляко зацікавлювали школярів та підготували для них незвичайні уроки.

20:21 08.03.2024

Тематичні уроки української літератури...

9 березня - особлива дата для всіх українців, адже в цей день народився відомий український пророк, Великий Кобзар та геній - Тарас Григорович Шевченко. Цього року ми святкуємо 210-ту річницю! Наталія Гандера, вчителька української мови та літератури, разом із учнями на уроках пригадали життєвий та творчий шлях Шевченка. Учні 5-Б класу потренувалися аналізувати його твори, підготувавши проєкти; учні 6-Б класу уклали своєрідний «журнал» під назвою «Маловідомі сторінки з життя Т.Г. Шевченка», а учні 7-В класу написали листи Кобзарю з 2024 року, провівши аналогію сучасних подій у нашій державі та тих, що були згадані у творах видатного митця.

15:17 08.03.2024

Челендж "Квантовий стрибок Шевченка"

Учителі української мови та літератури нашої школи оголошують фоточелендж, присвячений 210-й річниці з дня народження видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка (на дверях класів будуть розміщені сучасні зображення Кобзаря, які створив Олександр Грехов у своєму проєкті «Квантовий стрибок Шевченка». Учасники (учні та вчителі) мають змогу просканувати QR-код і ознайомитися з інтерпретацією). Просимо долучитися до челенджу і зробити селфі з тим портретом, який сподобався найбільше. А найкращі з них будуть опубліковані на сторінці фейсбуку школи під хештегом #квантовийстрибокшевченкау першійшколі.

15:16 08.03.2024

«Що я знаю про Тараса Шевченка?»

На таке питання сьогодні шукали відповідь учні 6-В класу, для яких їхні вчителі української мови Людмила Булак та Світлана Росоха підготували й провели цікавий та повчальний однойменний квест. Спраглі до перемоги та пошуку відповідей, школярі «мандрували» шляхами Кобзаря, змагалися у вправності знаходження станцій із завданнями та наввипередки їх виконували.

14:07 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора