A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

Мовні лабіринти

Перейнявши естафету від однолітків, учні 7-А класу сьогодні продовжили пізнавати цікавий та безмежний світ рідної мови. Школярі разом зі своїм учителем української мови Наталією Дан провели цікавий квест під назвою "Мовні лабіринти", виконали безліч тематичних завдань та раді й задоволені отримали немало нових знань.

11:57 27.10.2023

Там, де сучасність переплітається з минулим

До Дня української писемності та мови у школі відбулося багато цікавих заходів. Зокрема, вчителі-філологи провели зі своїми учнями цікаві квести. Один із таких - «Там, де сучасність переплітається з минулим», - пройшов для учнів 6-Б класу, який для них підготувала вчитель української мови та літератури Наталія Гандера.

10:56 27.10.2023

Активні учасники учнівського самоврядування

Сьогодні у Центрі дитячої та юнацької творчості "Сузір'я" Хустської міської ради відбулася визначна подія. Лідери учнівського самоврядування обирали свого президента, який представлятиме інтереси учнівської громади на рівні Хустської міської ТГ.

13:17 23.10.2023

Пройшов методичний тиждень

Обмін досвідом завжди вважався одним із найефективніших методів у роботі вчителя. Тому наші педагоги залюбки діляться своїми напрацюваннями з колегами.

15:22 20.10.2023

Всеукраїнський урок єдності

Сьогодні з метою підвищення рівня стійкості до пропаганди та вдосконалення навичок критичного мислення був проведений телевізійний «Всеукраїнський урок єдності», присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям.

13:02 06.10.2023

4 жовтня - Всесвітній день тварин

До Всесвітнього дня тварин учні 5-А класу підготували веселе відео і показали, як люблять своїх менших  домашній друзів.

12:34 04.10.2023

День учнівського самоврядування

Традиційно до Дня вчителя у школі проходить День учнівського самоврядування. Під чітким керівництвом учителя учні готують і проводять уроки, чим мають нагоду відчути себе в ролі педагога і зрозуміти, яку ж важливу справу в житті роблять ці незламні люди!

15:20 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора