A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

Нам пишуть...

Приємною несподіванкою, котрою розпочався робочий тиждень у нашій школі, став лист від адміністрації Національного університету "Львівська політехніка" (кафедра економіки підприємства та інвестицій). Завідувач кафедри, доктор економічних наук, доцент Орест Колещук висловлює вдячність та повагу педагогічному колективу нашого навчального закладу за належне навчання та виховання випускниці Марії Шеффер. Надзвичайно гордо та втішно, що наші учні своїми стараннями та прагненнями досягають таких хороших результатів. 

09:24 04.03.2024

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Нещодавно у нашій школі пройшов перший тур Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який проводиться серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо». Подібні заходи відбуваються з метою популяризації здорового способу життя та різних видів спорту серед школярів.

15:04 01.03.2024

Співпраця з молодіжною організацією

Сьогодні до нас завітали незвичайні гості - представники молодіжної організації "ЙО". Це вільний простір для спілкування підлітків та молоді, де цілком безкоштовно можна отримати цікаву та корисну інформацію, зустріти однодумців, пограти ігри, переглянути фільм та знайти нових друзів.

13:12 23.02.2024

Вітаємо нашим переможців!

Завершився третій – обласний – етап олімпіад. Відрадно, що для нашої школи він особливий, адже учні нашого навчально закладу отримали неймовірні результати.

12:33 16.02.2024

14 лютого - День св.Валентина

14 лютого - День усіх закоханих. І доброю традицією у нашій школі є проведення найрізноманітніших заходів із цієї нагоди. Традиційною також стала і чарівна скринька, куди протягом тижня діти мали можливість кинути "валентинку" - таємну чи відкриту - і в такий спосіб привітати товариша чи вчителя зі святом. А наші "купідончики" доставили листи до адресатів.

16:02 14.02.2024

Беремо участь у конкурсі "Україна - це ми"

22 січня - визначний день для нашої держави. Тому ми вітаємо українців - незламних, впевнених та мужніх - із цим святом. Хай дух щирих патріотів переможе будь-яку злу силу. Нехай кожен, хто стоїть зараз за нашу свободу і незалежність, за нашу єдність та соборність, повернеться додому здоровим та з перемогою. Лише разом ми - сила. Тому не втрачаймо нашої єдності, разом пліч-о-пліч крокуймо до омріяної мети - нашого миру та спокою, чистого неба над головою та затишку у наших домівках і нашій Україні.  

12:58 24.01.2024

Чудова гостя у нашій школі!

Незвичайним і насиченим інформативно сьогодні був день у школі для учнів 5-А класу. Адже до них на урок завітала (не побоюся цього слова) сама легенда слова - Христина Шкробинець. Заслужений вчитель України, письменниця, наставниця, редакторка та рецензентка, мудра порадниця та просто щира і прекрасна жінка. Година спілкування пройшла як мить. Христина Миколаївна розповіла про своє життя та творчість, про великі імена нашого славного краю та презентувала школярам свою чергову книгу "У серці моєму", яка тепер стане невід'ємною частинкою історії нашого Музею історії школи.

12:24 19.12.2023

До нас завітав Миколай...

Сьогодні у нашій школі особливе довгоочікуване свято - у гості до учнів початкової ланки прилетів на своїх чарівних санях Святий Миколай. Він завітав не сам, а разом зі своїми помічниками - учнями 5, 7-го та 8-го класів. Вони підготували для маленьких глядачів цікаву та яскраву виставу про чарівну ніч - ніч коли здійснюються дива. Юні актори дуже влучно передали всі почуття найдитячішого свята і атмосферу передріздвяного духу.

12:03 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора