A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

До вершин Перемоги

30 вересня колектив Хустської СШ І-ІІІ ст. №1  ім. А. Волошина у кількості 40 учасників долучився до участі в обласній акції «До вершин Перемоги!», здійснивши сходження на вершину гори Товста у с. Рокосово Хустської ТГ.

14:39 30.09.2023

Спартакіада вчителів

Сьогодні активною та насиченою видалася субота для педагогів Хустської ТГ. На міському стадіоні Карпати проходили спортивно-патріотичні змагання серед працівників закладів освіти найбільшої територіальної громади області. Участь у них, звичайно, взяли і вчителі нашої школи. Завзяті, енергійні та у бойовому дусі, вони змагалися у п'ятьох видах спорту: петанк, стрільба з пневматичної гвинтівки, волейбол, шахи та дартс. Було надзвичайно захоплююче, весело та спортивно. Адже у невимушеній дружній атмосфері, без переможених та за перемогу боролася велика непереможна педагогічна армія на своєму фронті! Адже разом нас багато! Нас не подолати. Слава Україні та тим, хто тримає над нею небо!

14:30 23.09.2023

"Чарівне кресало" для наших школярів.

Чуттєва гра, професійне виконання, непідкупні дитячі емоції та щирі овації - це ті почуття, які панували сьогодні під час перегляду захоплюючої вистави "Чарівне кресало". Учні нашої школи отримали неймовірний заряд позитиву та віри в казку, де добро завжди перемагає зло.

13:39 21.09.2023

Олімпійський тиждень. День 3.

Сьогодні спортивними батлами між семикласниками завершився олімпійський тиждень у нашій школі. Три команди гідно представили себе у всіх конкурсах, відважно, значно по-дорослішому борючись за звання лідерів. Насамкінець традиційних ігор естафети піддавалися учасникам, наче даруючи їм заслужені бали за виконані завдання. Журі, справедливо оцінивши учасників, визначило, що перше місце достойно вибороли учні 7-А класу. Друга сходинка дісталась учнівському колективу 7-Б класу, а третю позицію шкільного олімпійського п'єдесталу зайняли школярі 7-В класу.

15:17 14.09.2023

Олімпійський тиждень "Бути здоровим - це модно". День 1.

Сьогодні у нашій школі було по-особливому гучно і весело. А щирість від емоцій зашкалювала. Адже саме сьогодні до лав шкільних олімпійців вступили п'ятикласники, розпочавши традиційні щорічні шкільні Олімпійські ігри.

15:02 12.09.2023

Вітаємо наших переможців!!!

Минулої суботи з нагоди Дня фізичної культури і спорту на міському стадіоні відбулися змагання з різних видів спорту. Серед фаворитів - футбол. І нам є чим пишатися у футбольних поєдинках. Адже команда, яка представляла нашу школу, - отримала кубок першості. Пишаємося юними футболістами і дякуємо тренеру Богданові Йосиповичу Сурі за сумлінну і старанну підготовку своїх чнів.

11:37 11.09.2023

Подарунки від благодійників

Подарунки (благодійна допомога) від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) сьогодні знайшли своїх маленьких власників.

11:06 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора