A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

Олімпійський тиждень

6  вересня 2021 року у школі стартували спортивні розваги «Олімпійський тиждень». Протягом п’яти днів учні середніх та старших класів брали участь у спортивних заходах, які проводилися з метою залучення дітей до здорового способу життя та пропагування заняття спортом.

15:00 10.09.2021

1 вересня - День знань

1 вересня - завжди особливо урочистий і зворушливий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

12:00 01.09.2021

КВН

27 березня 2014 року у м. Хуст відбувся конкурс веселих та кмітливих серед команд загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл міста. Змагалися між собою команди семи шкіл. Виступи гумористів порадували журі своєю винахідливістю та вмінням якісно жартувати.Відродження КВНу переслідує неабияку мету – створення умов для творчого, інтелектуального, духовного розвитку дітей та молоді, виявлення талантів й зрештою організацію змістовного дозвілля. Конкурсанти кажуть: готуватися до гри було неважко, а дуже весело.Тема конкурсу веселих та кмітливих учнівської ліги – шкільне життя, таке близьке кожному учню.

15:04 25.06.2019

Умілі руки

На базі ХМЦНТТУМ було проведено ряд конкурсів, у яких взяли участь учні нашої школи. На конкурс малюнків «Мої права» було представлено 63 роботи із всіх навчальних закладів міста,6 з яких із нашої школи (Рішко А., (3-А клас), Буковецька К. (3-б клас), Джумурат Н. (5-А клас), Пілаш Н. (7-А клас), Шерегій Є. (7-А клас), Чепинець О. (10-А клас). Малюнок «Право на освіту» учениці 7-А класу Пілаш Надії зайняв призове ІІІ-тє місце. У міському-конкурсі-виставці «Зимові фантазії» взяли участь 74 роботи із всіх шкіл міста. Наша школа представила 12 робіт (Доба К., Фіцай Є., Деяк Р., Товт Д., - 2-Б клас, Зажирко Л., - 3-А клас, Мтрович О. – 3-Б клас, Майор Р., Гичкм В. – 4-А клас, Семенюк Я., Озеров Д. – 4-Б клас, Майор О. – 6-А клас, Кулик А. – 9-А клас. За активну участь отримали відзнаку Гичка В. (4-А клас) «Чарівна сніжинка» та Кулик А. (9-А клас) «Зимовий сад». У конкурсі «Моє здоров’я – моє майбутнє» наша школа представила один малюнок учениці 11-А класу Тегзи А., що зайняв призове І-ше місце і буде брати участь в обласному конкурсі. Бажаємо всім учасникам різноманітних конкурсів не втрачати ентузіазму та вірити в перемогу.

15:10 24.06.2019

Олімпіади

Деркач Марта - учениця 11 класу - ІІ місце

15:10 23.06.2019

Спорт

Хто не мріє стати спортсменом та досягти успіхів? Хто не хоче бути сильним та здоровим? Мабуть, усі, хто займається спортом, мріють стати чемпіонами. У жовтні 2013 року у м. Хуст на стадіоні «Карпати» відбувся турнір по футболу «Шкіряний м’яч» між командами шкіл міста. «Шкіряний м’яч» проводився у трьох вікових групах: молодша, середня та старша. У турнірі брали участь учні 5-7 класів. Усі команди достойно виступили, та команда учнів 6-го класу зайняла І-е місце. Учнівський та вчительський колектив щиро вітає з перемогою команду школи з перемогою. Бажаємо не зупинятись на цьому! Успіхів!

15:10 22.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора