A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

З Днем матері, рідненька!

Вона та, котра тримає за руку щастя. Міцно тримає, щоб подарувати своїй дитині. Щоб ніжно обійняти, тепло пригорнути і зігріти своєю ніколи не минаючою любов'ю. Бо вона - мама.  І сьогодні усі шкільні покоління Хустської СШ І-ІІІ ст. N1 ім.А.Волошина вітають усіх, хто носить це священне ім'я.  Нехай будуть благословенні усі матері. Ті, що сьогодні чекають, нехай обов'язково дочекаються. Ті, що моляться, хай будуть почуті. Ті, що борються, нехай переможуть.  І вічна пам'ять тим, хто нескореним воїном із небес тримає над нам небо. Дякуємо, МАМО!

09:45 08.05.2022

1 КВІТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПТАХІВ

У час сирен та тривог, переживань та хвилювань, у час безперестанної надії на мирне небо так важливо не переставати вірити. Вірити і по-своєму наближати таку довгоочікувану, таку вистраждану перемогу. Вірити і довіряти. І ми довіряємо. Ми віримо. Віримо, що прийде та весна, яку ми чекаємо. Не просто на календарі. Не просто з теплом. А ще й з улюбленими квітами, із зеленою доріжкою до саду, з першими птахами. Ми віримо. І саме тому для цих птахів наші учні, вихованці Хустської СШ І-ІІІ ст.N1 ім.А.Волошина своїми руками змайстрували шпаківню, тим самим взяли участь у акції, присвяченій Всесвітньому дню птахів. Ця шпаківня вже чекає своєї черги на поселення її перших мешканців у міському парку відпочинку. Сподіваємось, вона їм сподобається. Адже вона виготовлена з величезною вірою у мирне небо та таку довгоочікувану перемогу...

09:59 01.04.2022

Наша школа колядує

Сьогодні, на порозі 2022-го року, а також довгоочікуваних зимових свят та канікул, у нашій школі панувала особлива святкова атмосфера. З побажаннями щасливого Нового року та Різдва Христового учні 4-Б привітали присутніх своїм виступом біля шкільної ялинки та разом заспівали всім відомі колядки.

11:54 31.12.2021

Школа готова до свят!

Наша школа готова до зустрічі новорічно-різдвяних свят! Кожен клас прикрасив свої приміщення у новорічному стилі, виготовивши свій власний різдвяний віночок!

12:57 29.12.2021

Про підсумки проведення методичної декади

Згідно з планом роботи школи та з метою активізації методичної роботи поширення перспективного педагогічного досвіду, формування і розвитку професійних компетентностей педагогічних працівників як основної умови підвищення якості освітнього процесу з 08.12. по 17.12.2021 року було проведено методичну декаду на тему «Педагогічна майстерність – запорука розвитку і самореалізації особистості вчителя». Заступники директора з навчальної (навчально-виховної) роботи Папп В.М. та іноземних мов Майор М.А. провели методичні консультації для організації запланованих заходів.

15:22 24.12.2021

Свято Миколая

Як виявилося, у Хустській СШ І-ІІІ ст. N1 ім.А.Волошина дуже багато чемних і слухняних  діток. Доказом цього сьогодні став прихід до школи Святого Миколая. Малеча, звісно, з нетерпінням чекала на нього і підготувала багато цікавих віршиків та пісень. Натомість кожен школярик отримав від Святого смачний подарунок.

15:08 17.12.2021

Наш столітній ювілей!

Одне століття... Багато це чи мало у контексті світової історії?! Але, певно, не роками і днями вимірюється пам'ять та внесок, зроблений у надбання рідного міста, історичного міста над Тисою. Саме такою - невід'ємною - частиною історії є наша столітня ювілярка, наша альма матер - Хустська СШ І-ІІІ ст. N1 ім. А.Волошина.

14:00 07.12.2021

Так проходять уроки в нашій школі

А ви пам’ятаєте, як легко мріялось у дитинстві, як щиро вірилось у диво? Особливо у передноворічно-різдвяну пору? Здавалося, ти на порозі неймовірних відкриттів і звершень, усе навколо було казковим та чарівним, а у серці надійно оселилося відчуття дива.

12:34 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора