A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

Нагородження переможців!

Сьогодні, 6 грудня, коли у деякі домівки вже завітав Святий Миколай, свої подарунки отримали і обдаровані й талановиті діти Хустщини. Серед них  і учні нашої школи. Це – переможці мовно-літературних конкурсів імені Тараса Шевченка та імені Петра Яцика (другий етап) Цупанич Людмила 8-Б - І місце (конкурс ім.П.Яцика) серед учнів 8 класів (вчитель Н.Ф.Галай), Цупанич Дарина - ІІ місце (конкурс ім.П.Яцика) серед учнів 11 класів (вчитель Н.Ф.галай) та Дорогій Ніколетта - ІІІ  місце (конкурс ім.Т.Шевченка) серед учнів 9-11 класів (вчитель Н.В.Дан).

14:55 06.12.2022

Молодь за здоровий спосіб життя

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. З цього приводу сьогодні у школі пройшла акція «Молодь за здоровий спосіб життя».

13:25 01.12.2022

Благодійна допомога

Благодійність у всі часи спонукала людину робити добрі справи. І вони – завжди на користь іншим. Особливо у час, коли всі і кожен живе у постійному стресі та напрузі. Саме у такі хвилини так важливо відчувати підтримку та знати, що про тебе дбають.

14:40 22.11.2022

Наші учні - учасники конкурсу імені Тараса Шевченка

Відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка учні нашої школи взяли участь у І етапі цього конкурсу. За результатами І етапу у ІІ етапі взяли участь учениця 7-А класу Біланинець Владислава (вчитель Довгій С.І.) та учениця 9-А класу Дорогій Ніколетта (вчитель Дан Н.В.). Дорогій Ніколетта посіла призове ІІІ-є місце.

11:58 14.11.2022

Пізнавальна подорож до Франції

Напевно, найкращим способом пізнати світ є подорожувати ним. Це – безцінний багаж, який найлегше нести з собою все життя, зігріваючись теплими спогадами про незабутню мандрівку.

10:11 11.11.2022

Місячник бібліотеки "В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи"

Протягом жовтня у Хустській СШ І-ІІІ ст.№1 ім.А.Волошина пройшов Всеукраїнський місячник на тему "В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи". Провела його бібліотекар школи Надія Неймет. Участь у місячнику взяли майже всі учні школи, проте особливо активними були школярі початкової ланки. 

11:24 28.10.2022

Осінній ярмарок - 2022

Сьогодні напрочуд сонячною і теплою погодою порадувала нас п’ятниця. Запашні останні золоті дні цьогорічного жовтня, тривожно зрошені звуками сирен, проводжають у минуле яскраві спогади минулого дня. Але від них на душі спокійно, адже саме сьогодні учні та їхні вчителі, а також усі шкільні працівники, ба навіть перехожі мали змогу побувати на справжньому аукціоні нечуваної смакоти. Адже нині у нашій школі пройшов благодійний ярмарок. Особливий він був не тільки тим, що всі хлопці та дівчата відчули себе справжніми продавцями та продавчинями, а також неабиякими завзятими покупцями. Особливий був тим, що всі кошти, вилучені з продажу їстівного краму, будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

09:58 22.10.2022

З Днем захисників та захисниць, Україно!

Війна – це завжди страшно. Це завжди сумно та боляче. Але ж і завжди мужньо та сміливо. Особливо коли мова йде про українців. Про українських військових. Саме вони – сьогодні приклад найпотужнішої, найсміливішої армії світу.

10:26 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора