A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Любий, отче Миколаю, ти до нас прийди із раю

«По дорозі йде дідусь з купою пакунків — Це несе вже Миколай дітям подарунки. А хто буде маму й татка слухати щоденно, То до того Миколай прийде недаремно.» Цими днями у нашій школі відбулося «Свято Святого Миколая» для учнів   1-4 класів.  Діти дуже зраділи приходу св. Миколая, адже чекали на нього цілий рік. Це свято доброти, віри, любові яке навчає нас робити добрі справи милосердя.  На святі учні співали пісні до святого, розповідали вірші а також переможці шкільних олімпіад в початковій ланці, були нагороджені почесними грамотами.

16:35 19.12.2019

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи об’єднує весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, захисту прав свободи людини та громадянина. У нашій школі було проведено ряд заходів присвячених цим видатним та доленосним подіям: Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Учні 1-4 класів брали участь в конкурсі малюнків на тему «Моя батьківщина – Україна» Відбулися цікаві тематичні виставки, виховні бесіди, години, перегляд документального відео «Зима в огні» 2015 р. для учнів 11 класу. Учні мали змогу пригадати події Євромайдану у Києві, імена героїв, які віддали свої життя за те щоб змінити хід історії, боротьбу за Свободу та Гідність українського народу переглядаючи тематичний стенд та різні відео часів революції. Учні старших класів провели тематичне заняття гуртку «Джура», на якому готувалися мужньо захищати свою Батьківщину в дусі козацько-лицарського виховання.

16:35 26.11.2019

З нагоди вшанування пам'яті жертв Голодомору-Геноциду українського народу 1932-193 рр

З нагоди вшанування пам'яті жертв Голодомору-Геноциду українського народу 1932-193 рр. в нашій школі була проведена загальношкільна хвилина пам'яті. Учні також мали змогу ознайомитися з жахливими подіями далекого 1932-1933 років під час виховних годин, переглядаючи різні відео та тематичні стенди. Вся наша школа приєдналася до МІжнародної акції "Запали свічку пам'яті"

12:26 22.11.2019

Шкільні змагання з тенісу

Шкільні змагання з настільного тенісу вже стартували, а отже ми вітаємо наших перших переможців серед учнів 6-их класів І місце Скубанич Юрій, ІІ місце Симулик Андрій!

16:26 21.11.2019

Тиждень безпеки життєдіальності

З 11 по 15 листопада в нашій школі проходив тиждень знань безпеки життєдіяльності. Цього року головною темою стала безпека дорожнього руху. Були проведені наступні заходи:конкурс дитячих малюнків на тему «Діти на дорозі», міні-лекторій в 1-7 кл. на теми: «Правила користування пішохідним переходом», «Правила керування велосипедом в сучасному місті», практичне заняття з надання долікарської допомоги на випадок травмування під час дорожнього руху в 11кл. Учні мали змогу повторити правила безпеки під час дорожнього руху, знаки регулювання та дії на випадок ДТП та надзвичайних ситуацій.

16:18 15.11.2019

Конкурс "Вчитель року"

Цьогоріч Всеукраїнський конкурс "Учитель року-2019" об'єднав відданих своїй справі, творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів. Наші колеги також взяли у ньому участь. Зокрема у номінації "Історія" наша Алексик Олена Юріївна здобула перемогу у І міському етапі та Бізіля Ірина Олександрівна стала лауреатом у номінації " Початкова освіта". Вітаємо найкращих наших педагогів! Бажаємо нових творчих звершень та перемог!

15:34 12.11.2019

Місячник шкільної бібліотеки

Протягом жовтня, в нашій школі проводився місячник бібліотеки. Учні мали змогу ознайомитися з роботою бібліотеки, прочитати цікаві книги і дізнатися більше про бібліотечну справу. Були проведені виховні заходи "Книга - неоціненне джерело мудрості" та "Пізнавай світ з книгою". 

09:29 31.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора