A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

8 березня

З Міжнародним жіночим днем! Нехай весна цвіте не тільки на вулиці, але і в душі, а краса радує всіх оточуючих. Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Нехай краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті! З нагоди свята у нашій школі відбувся святковий концерт–привітання для наших дорогих вчителів, учні вітали танцями,співами, привітаннями та просто усмішками і подарували нашим гостям море позитиву та весняних квітів.

10:19 12.03.2020

Небесна сотня «Наша молитва сягає небес…»

В рамках вшанування 6- річниці подвигу героїв Небесної сотні в нашій школі був проведений виховний захід «Молитва сягає небес…» для учнів 8-9 класів. Подвиг героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла. Ми-Єдина країна! Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного - миру, спокою, міцної та квітучої держави та чистого неба над головою.  

11:12 21.02.2020

Спортивне свято «Здорова молодь – сильна Україна»!

Учні 6-7 класів брали участь у спортивних змаганнях, конкурсах, під час яких в дружній та спортивній атмосфері змагалися за почесне звання найспортивнішого класу. Також до нашої школи завітали шановні гості: Хустський міський голова Кащук Володимир Павлович, заступник міського голови Щербан Роман Іванович, начальник управління освіти, релігії та у справах національностей Мочарник Василь Васильович.

11:56 14.02.2020

Робота НУШ

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Водночас батькам теж подобається відвідувати цю школу, адже тут панують співпраця та взаєморозуміння.

12:55 31.01.2020

День Соборності України!

22 січня визначний день в історії України ,день коли дві українські держави об’єдналися в одну єдину неподільну УНР. Учні нашої школи не залишились осторонь святкування цієї великої події. Цінуймо нашу державу та розвиваймо її соборність.

11:31 22.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора