A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська спеціалізована школа
І-ІII ступенів №1 імені А.Волошина
Хустської міської ради Закарпатської області

Шкільне життя

Дата: від до Скинути

Олімпійський тиждень "Бути здоровим - це модно". День 1.

Сьогодні у нашій школі було по-особливому гучно і весело. А щирість від емоцій зашкалювала. Адже саме сьогодні до лав шкільних олімпійців вступили п'ятикласники, розпочавши традиційні щорічні шкільні Олімпійські ігри.

15:02 12.09.2023

Вітаємо наших переможців!!!

Минулої суботи з нагоди Дня фізичної культури і спорту на міському стадіоні відбулися змагання з різних видів спорту. Серед фаворитів - футбол. І нам є чим пишатися у футбольних поєдинках. Адже команда, яка представляла нашу школу, - отримала кубок першості. Пишаємося юними футболістами і дякуємо тренеру Богданові Йосиповичу Сурі за сумлінну і старанну підготовку своїх чнів.

11:37 11.09.2023

Подарунки від благодійників

Подарунки (благодійна допомога) від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) сьогодні знайшли своїх маленьких власників.

11:06 06.09.2023

1 вересня у нашій школі!

У добру путь! У новий - переможний - навчальний рік!!! Стартуємо) Спасибі всім, завдяки кому вкотре лунає перший дзвоник.

17:15 03.09.2023

Допомога від ЮНІСЕФ

Щиро вдячні Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) за гуманітарну (благодійну) допомогу:

10:58 25.08.2023

Свято вручення свідоцтв для випускників 9-х класів

Сьогодні у нашій школі пройшла радісна і сумна подія водночас. Випускники дев’ятих класів отримали свій перший дорослий документ – свідоцтво про здобуття базової середньої освіти. Учням 9-А та 9-Б класів урочисто та святково цей документ вручив в.о.директора школи Степан Михайлович Папп.  Натомість винуватці свята підготували прощальний подарунок для присутніх і спільно виконали улюблену музичну композицію, де солісткою виступила випускниця 9-А класу Олена Буришин. Із вітальними словами до випускників звернулися і їхні класні керівники Наталія Василівна Дан та Мар’яна Пантелеймонівна Кричфалушій, подарувавши їм цікаві відео про їхнє шкільне життя та давши мудрі життєві поради і настанови.   Хтось вже завтра відлетить зі шкільного порогу, а хтось продовжить навчання у рідному закладі. Проте незважаючи на свій вибір, нехай кожному із вас, любі випускники, щастить. Хай ваш вибір буде правильним і вдалим. А всі стежини, якими вестиме вас життя, будуть світлими, легкими та обов’язково ведуть вас до обраних цілей. У добру путь.

13:19 20.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора